De ware kracht van Thor

Thor is de grootste rivaal van de Marvel Hulk

Thor verliest voor de hulk?
Wat is de ware uitbreiding van Thor's kracht?
Lees de tekst en ontdek de waarheid! !!!
Veel mensen geloven dat thor geen partij is voor de hulk, maar de waarheid is dat ze elkaar altijd gelijk hebben gezien!
Jammer dat in de laatste animatie de thor als een watje werd voorgesteld, net als in de films!
Dit, plus het feit dat sommige schrijvers zeggen dat het geen god is, maar alleen een buitenaards wezen (alsof het ene het andere uitsluit), plus het feit dat de meesten hun tijdschriften niet hebben gelezen, leiden tot een verkeerde interpretatie van hun ware niveau van kracht!

Als sommigen zeggen dat hij van de hulk zou verliezen, zeg ik je dat dit geen gemakkelijke verklaring is om te bewijzen! Want ik zeg dat in directe gevechten, gebruikmakend van al zijn kracht, kracht en gevechtswapens, alleen de hulk en de schildwacht enige kans tegen hem zouden hebben! !
Waarom? Het antwoord is simpel! Thor heeft nooit al zijn krachten op aarde gebruikt, noch al zijn macht !!!
Hij zwoer nooit om dat te doen, zelfs als zijn leven in gevaar was, zo groot is zijn macht dat het land in gevaar zou komen! Maar wat zou dan hun maximale niveau van kracht en macht zijn? Laten we daar gaan:

Beiden hebben al gevechten gewonnen tussen hen.

Kracht 1-niveau: Basis:

Ik ga niet over dre nummers praten, omdat ik denk dat het stom is, maar iedereen zou moeten weten dat hij met zijn blote handen met Hulk kan vechten! Hij is op hetzelfde niveau als Hercules! Dus hij zou bij de sterksten op aarde horen!

Ze hebben al gemeten.
Ze werden gemeten gedurende ÉÉN UUR zonder dat een van hen een millimeter achteruitging. ÉÉN UUR !!! En ze stopten gewoon omdat ze onderbroken werden. Het was een gelijkspel.

2 vermogensniveau: gebogen

Maar er komt een slimme man achter de bush en zegt dat de kracht van de Hulk toeneemt met de adrenaline van de strijd! Dat is een feit, maar wat de slimme man niet zou moeten weten, is dat Thor, naast Mjolnir, een STRING DUPLICATOR-RIEM heeft! Stel je nu voor, een man met dezelfde kracht als Hercules, en wie kan die kracht DIRECT verdubbelen !!

Deze vent is Thor! Zeer weinige wezens zouden zoveel werk aan de Groene Reus geven omdat NOR THE FANATIC hun niveau van kracht zo abrupt verhoogt! Trouwens, NOR O HULK! !!!

Ze werden altijd gemeten om hun sterkte te meten.

3-sterkte niveau:

Dan zegt de slimme persoon dat hoe woedender, hoe sterker de Verdão blijft, wat gelijke dingen zou zijn, zelfs in staat om dit dubbele niveau van Thor's kracht te overmeesteren !! RECHTS !! Maar Thor kan ook op twee manieren (een ceremonieel liedje of door simpelweg uit de hand lopen tijdens de furie van de strijd) de BERSERKER MODE binnengaan !!!
De zogenaamde WARRIOR LOUCURA, die, wanneer hij het individu nodig heeft, hem zo dorstig maakt naar bloed en geweld dat hij de controle volledig verliest, en een gek beest wordt, wiens enige wens de dood van de tegenstander is! In deze BERSERKER-MODUS kan Thor zijn kracht uitgebreid worden tot wel tien KEER! !!! En zo woedend en ongecontroleerd dat de Hulk !!!

En met een verdomde hamer in zijn handen!

Ga uit de weg, pion!

Een Noorse god in berserker-modus is zo gevaarlijk en destructief dat het verboden is om te genieten van deze moorddadige woede, beschouwd als de Asgardische zonde. Thor doodde Adam Warlock bijna eens, want hij durfde zijn geliefde Lady Sif te vangen. Als hij tijdens het bloedbad niet met zijn staart tussen zijn benen wegliep, zou hij in Thor's handen zijn gestorven.

FORCE LEVEL 4)

Maar zie, de slimme kleine bedelaar geeft niet op en beweert dat de Hulk OOK zijn kracht met tien kan vermenigvuldigen gedurende de strijd! CORRECT! JE KUNT OOK! !!! Maar als je basisvaardigheden in wiskunde hebt, zul je weten dat als Thor MODER BERSERKER binnengaat en zijn toch al immense kracht met tien vermenigvuldigt, al met de duplicator belt, hij dan nog TWINTIG MEER STERKER WORDT !!!!

Pauuuuuuuuuu volgen !!!

Thor in Berserker-modus verbrijzelt Bill Beta Ray
In deze staat is Thor meedogenloos en bloeddorstig

POWER 1)

Het slimme argument is: "De sterkte van de Hulk kan oneindig toenemen!" Ja, ik kan het niet ontkennen! The Green Giant is Fucking! Erg cool! Maar ik weet niet of je het gemerkt hebt, tot nu toe hebben we alleen gesproken over Thor's kracht! Hij heeft nog steeds zijn URU-hamer, MJØLNIR! Gewoon een van de krachtigste wapens in het universum! ! Als hij, met Thor op normaal niveau de Hulk al pijn heeft gedaan, stel je dan voor wat hij in de handen van een Thor twintig keer sterker kan doen !!! Wat zou je KRACHT VAN EFFECT in deze situatie zijn? Het schudde aan de basis, toch? Maar er is nog MEER! !! Thor kan Mjölnir MEER dan de snelheid van het licht laten draaien, zodat laag niveau nerd qq weet wat dat betekent. ... .. ONEINDIGE MASSA! !!!

Stan Lee en Jack Kirby creëerden de Fantastic Four op 61 en creëerden vervolgens de Hulk. Daarna besloot Stan dat ze een held moesten maken die de Groene Reus kon stoppen. Tegelijkertijd wilde hij een held die tegen Superman aankon of hem zelfs ontgroeit. Hiervoor had hij het idee om een ​​super god te creëren. Hij koos de Noorse mythologie omdat deze minder bekend was dan de Romeinse Greco. Hij wilde iets nieuws en schokkends. Daarom koos hij de krachtigste krijgergod in alle mythologieën ... THOR! !!
En hij was echt degene die de Hulk kon verslaan of de absurd krachtige Superman van het Zilveren Tijdperk kon uitdagen. Hij werd behandeld als Marvel's Superman, de super warrior god.
Deze pagina illustreert wie Thor echt is en zijn positie in het super heroïsche pantheon van Marvel. De krachtigste superheld van de uitgever.

Gratis vertaling:

"Jarenlang heb ik met stervelingen gevochten en aarzelde om al mijn macht te gebruiken die bang was om hen te doden. Vandaag was dat een vergissing en die fout zal worden rechtgezet. "

Houd in gedachten dat de vernietiger Asgardiaanse kracht heeft en een balk die tegenover Mjolnir staat. Naast drie extreem krachtige comparsas.

POWER 2) Maar VOORBIJ dat het nog steeds de IRON HANDLES heeft! Wat is dit? Welnu, daar variëren de legendes; sommigen zeggen dat ze de reeds immense krachten van MJØLNIR, die nu al veel destructiever is geworden door een Thor twintig keer sterker, AMPLIFEREN! Anderen zeggen dat het Thor zou dienen om ALLE MACHT van de hamer te kunnen bevrijden, want zelfs hij zou bezwijken als hij blote handen zou zijn door dit te doen, dan zouden ze hem in staat stellen om het aan te pakken en AL zijn enorme kracht los te laten. .... EN VERBLIJF !!!! CARACA !!!!

Dan vriend, zoals je kunt zien, wanneer er gezegd wordt dat Thor DE MEEST KRACHTIGE GODSSTRIJGER IS VAN ALLE MYTHOLOGIE, dat betekent VEEL! !!
JA, de Hulk kan deze evolutie van macht ongetwijfeld volgen, maar lang voordat een ervan zijn limiet bereikt, zal de strijd waarschijnlijk voorbij zijn! Wie heeft er gewonnen? Het hangt van het verhaal af!
Ps: Sinds zijn oprichting in 1962 heeft Thor NOOIT al zijn kracht gebruikt! !!
Ps2: Thor en Mjölnir hebben veel andere vermogens, maar overwogen alleen die die zouden worden gebruikt in een confrontatie van slagen, zonder bliksem, bliksem of portalen naar een andere dimensie, naast andere krachten die hij heeft.

Tekst van Márcio Murano

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw feedbackgegevens worden verwerkt.