Uit de schaduw: ProGaming Esports

Wat doe je als het eerste doel wordt bereikt?

Voor ProGaming is de Climb - die deze zaterdag begint (17) - de consecratie van een team dat sinds de tweede fase 2017 de droom nastreeft om door te gaan in het dispuut over een nationale titel. Door nieuwelingen te combineren met veteranen, hebben de Skulls hard gewerkt om uitsluitend op hun resultaten te vertrouwen in de laatste twee rondes van de 2018 First Step Phase.

br.lolesports.com

Maar wie zei dat het gemakkelijk zou zijn?

"JULLIE ZIJN OFFEN GESTEMD MET MIJ, HET IS NIET MOGELIJK!" Schreeuwde Djoko.

De coach wachtte geduldig tot elke speler de kamer betrad na de eerste wedstrijd tegen vader Gaming in de zesde ronde van de CBLoL, maar sloeg de deur dicht en schreeuwde luid tegen zijn commandanten. Sommigen waren nauwelijks gaan zitten om naar Djoko te luisteren toen hij begon te schelden en ieders adrenaline de kamer in stootte.

"JE WEET HOE JE SPEELT, EN DAT IS NIET ZO, HET IS RIDICULOUS", vervolgde de coach. 'Minerva, in godsnaam, wat ben je aan het doen? Hij communiceert niet, hij is besluiteloos in de oproepen, ik begrijp het helemaal niet. Kijk hier eens naar, het was jouw schuld, die nederlaag is in JOUW rekening. "

br.lolesports.com

De jager probeert zelfs woorden te zoeken om zichzelf te verdedigen, die onmiddellijk worden verslagen door de coach. ProGaming had de perfecte versie voor de game tegen de vader, en toch verloor het de eerste game van waarschijnlijk de belangrijkste serie van de organisatie die nauwelijks een jaar van leven heeft.

Nog een nederlaag zou waarschijnlijk meer een uitschakeling voor de Skulls betekenen en deze film wilden ze niet meer zien. In fase twee 2017 betekende de vijfde plaats dat ze uit de titelrace waren.

br.lolesports.com

Djoko haalt diep adem en draait zich om om met Dionrray te praten. De berisping van de coach na de eerste wedstrijd tegen vader Gaming lijkt alle spelers op scherp te hebben gezet. Het ontwerp werd beschouwd als perfect voor de pretenties van het team, die bij het verliezen alle risico's van de stap in gevaar brachten. Noch de BocaJR-inschrijving had zich in de eerste wedstrijd gevestigd, en voor de tweede zou Lynkez, Goku-reserve de starter zijn. Nog een verandering om te proberen de tegenstander te verrassen.

"Wees stil, laat me spreken," Professor verhoogt zijn stem voordat het gesprek verdwaalt. Hij begint te praten met Boca en Minerva en domineert snel de voorbereiding van het team. Het vestigt de aandacht op Lynkez, die met Dionrray sprak, en wijst naar SkyBart. Alsof hij een onzichtbare lei had, bewoog hij zijn hand en sprak met passie, alsof hij een visioen had van wat hij moest doen en hoe hij de show moest veranderen. Stap voor stap.

br.lolesports.com

Djoko vraagt ​​de rush naar de spelers, sluit de deur en, diep ademhalend, lacht. De spelers voelen de opluchting en lijken eindelijk te kunnen ontspannen. Met de ingang van Lynkez en professor verrast ProGaming de vader en slaagt erin de reeks te binden.

Het belangrijkste om deze eerste stap te kunnen zetten, is proberen te profiteren van de "ijs" -output om de tweede en vervolgens de derde te geven, totdat de machine natuurlijk draait. In de PRG-ruimte zijn er geen parallelle gesprekken, alleen focus en concentratie.

ProGaming was aan het einde van de pauze een enkele eenheid. Woorden zoals 'zelfvertrouwen' en 'voortgaan' domineren de 15 seconden die voorafgaan aan de afdaling van het team naar de CBLoL-fase.

br.lolesports.com

Professor's kreet van geluk was iemand die wist dat de geest van 2017 eens in het verleden was. De bevalling, de offers en de studies hadden gecompenseerd, en zelfs als ze wat van het gas hadden verloren, had ProGaming de plaats voor de beklimming gekregen - en nog meer gezonken bij de vader, die zijn vacature van semis in het jaar opving hun strijd tegen degradatie.

De week ging langzaam over naar het team. Weerspiegeling van dat goede gevoel om het oorspronkelijke doel te hebben bereikt. Echter, de vergelijking tegen de última Team One ronde van Step verder bekroning esforço punten Fase: vencessem zaak en Keyd verloren, zou de eerste klimmen stap, het eindpunt van de derde fase springen.

Er moest nog wel iets worden gespeeld, vooral tegen de Golden Boys die tegen automatische degradatie vochten. Maar het personeel leek nog een beetje lethargisch, half slaperig en zelfs als de ontspanning natuurlijk was, was er een verschil in hoe ze naar de serie keken.

br.lolesports.com

De nederlaag van 2-0 was de eerste waarin het team in deze etappe zelfs geen wedstrijd in Md3 kon winnen. Professor en Goku begonnen, BocaJR en Lynkez namen deel aan de tweede wedstrijd, maar er veranderde niets. Het omgekeerde leek meer op een nederlaag in de eerste Solo Queue van de dag. Chatiante, maar niets om je slaap of geduld af te nemen.

"Niet dat dit spel niet relevant was, maar uiteindelijk wisten we dat we op de klim waren, ongeacht waar we naartoe gingen," merkte professor op. â € œAls we CNB en Keyd verslaan, zullen mensen dat vergeten. De focus moet liggen op de Play-offs, en we hadden een extra week aan luxe workouts om wat dingen te repareren en nog steeds te spelen in het weekend voordat we de Escalade speelden.

br.lolesports.com

Als de wedstrijd tegen Team One als iets diende, zelfs met spelers zonder volledige focus, was het om veranderingen in een onbekend kampioenschapsmoment voor ProGaming-spelers aan te wijzen. â € œWe hebben gezien dat we nog veel dingen moeten herzien, zowel naast elkaar als werkmethodeâ €, zei Dionrray.

Wanneer het touw strakker wordt, kan elk verschil in de bereiding het verschil zijn tussen een classificatie en een eliminatie. In het huis van ProGaming, in de buurt van de Serra da Cantareira, in het noorden van São Paulo, leven de dertien personen van het team samen in het speelhuis en delen ze routines die aansluiten op de behoeften van de week. Hiervoor: oorlog.

In de speelkamer staan twee teams op hun rug. Aan de ene kant de 'titularis' van de schedels: professor, LUSKKA, Goku, Minerva en SkyBart. Aan de andere kant, de "vervangers" BocaJR, Trigod, Lynkez en FNB.

br.lolesports.com

â € œWe praten alleen over â € ~spelersâ € ™. Uiteindelijk vecht iedereen voor een oproep in het weekendteam en daarom waarderen we iedereen, "zegt Vitor Bexiga, eigenaar van de organisatie. Curieus genoeg begon ProGaming zijn 'reserveringen' in het weekend tegen Vader in de zesde ronde te gebruiken en herhaalde hij de wijzigingen tegen Team One in de zevende. Voorlopig zijn Lynkez (Medium) en BocaJR (Support) de enige die CBLoL hebben gespeeld.

Voor iedereen die First Stage 2017 onthoudt, debuteerde YoDa in de startende opstelling van de Red Canids in de eerste ronde van de Play-offs, ter vervanging van Tockers - de beste speler van het podium tot nu toe. 3-0, vaag in de finale en later in zijn hand. Daarom kan een verandering in de routine van spelerstraining betekenen dat je nog een stap hoger gaat in Klimmen.

Bij het huis van ProGaming, evenals bij andere CBLoL-teams, delen de vervangers de training met de houders. Er zijn percentagesystemen: 60 / 40 kan betekenen dat professor in zes oefenavonden van de dag speelt, en Boca in de andere vier, enzovoort. Teams met actieve reserves creëren een grote knoop in de hoofden van de tegenstanders. Er is een groter bereik aan strategieën en spelstijlen die kunnen worden vervuld wanneer er meer dan vijf geconcentreerd zijn in de missie. En het beste: als het team niet in een goede fase zit, kan het wisselen van een startspeler uitermate bevorderlijk zijn voor de motivatie van alle betrokkenen, in plaats van 'meer van hetzelfde' te worden gehamerd € en het verhogen van de druk gevoeld door zijn spelers. Een differentieel dat de schedels op een zeer interessant strategisch niveau plaatst voor de confrontatie met de CNB - die eigenaar is van Yampi / Turtle for the Jungle.

br.lolesports.com

In een speelhuis is een andere factor waarmee altijd rekening moet worden gehouden, het naast elkaar bestaan van de teamleden. Momenten van grotere druk, zoals in het geval van Escalada, genereren een spanning in de lucht die kan worden verhoogd als de training niet overeenkomt met de verwachtingen van de spelers en de technische commissie. Djoko heeft geen probleem om spelers in de schijnwerpers te zetten, zoals het geval was in de wedstrijd tegen Father Gaming.

â € œOmdat ik Djoko zo lang ken, weet ik dat hij het doet om de speler te schudden en zijn mentaliteit te testen om eromheen te komen, â € aldus Minerva, het doelwit van de technicus in die tijd. Voor sommigen is de targeting het einde van de regel. Anderen willen dat het bloed kookt om de technicus zijn startpositie te bewijzen in een spel waar iedereen wil zijn, maar slechts vijf zullen het veld betreden.

br.lolesports.com

Er zijn mensen die denken dat het grootste moment van druk van ProGaming is verstreken. Voor hen is het bereiken van Klimmen het bereiken van de droom van dat team dat geen ervaring en voldoende hoofd had om zich te kwalificeren voor de Play-offs in 2017.

Wat wordt er echter gedaan als het oorspronkelijke doel is bereikt?

Nieuwe verwachtingen worden gecreëerd.

Niemand wil leven door deel te nemen aan puntenfasen. Er zijn zeven rondes om alleen aan het begin van een klim te komen, wat voor ProGaming een onbekend en genadeloos scenario is. De mechanica en mind-games van een Md5 variëren zelfs meer dan van een Md3, en uiteindelijk is het doden of sterven.

Vreemd genoeg is de vijfde plaats die vorig jaar het team heeft geëlimineerd hetzelfde als waar ze nu gebaseerd zijn op de lichtheid van een bereikt doel. Een ongemakkelijke en comfortabele positie op hetzelfde moment. Ben je tevreden dat je de eerste stap hebt gezet, of kun je je best doen om de top te bereiken?

De eerste uitdaging voor de schedels is de CNB, deze zaterdag (17 / 03) 13h. Een tegenstander die hen versloeg in de puntenfase. Het zal het begin zijn van verlossing of een kort einde.

De volgende stap hangt van jou af: messentanden of botten op de grond?

Bron - Credits: br.lolesports.com

Advertenties

Laat een reactie achter:

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw feedbackgegevens worden verwerkt.

0