INTZ Technician, Maestro denkt na over de mogelijkheid van 10-teams in CBLOL

Afgelopen zondag (16), de reeks van toegang tot de CBLoL verraste kijkers met het geschil tussen pijn, afkomstig van de uitdager, en IntZ, 7 plaats in de competitie, voor de laatste plaats in de eerste divisie. INTZ heeft de serie gewonnen voor 3 een 0 en blijft in het toernooi in 2019.

Na de wedstrijden coacht INTZ Lucas "Maestro" Pierre, commentaar in een interview met Meer e-Sports de fouten van het team, de campagne bij CBLOL en het belang van het PAINTZ-geschil in een reeks van toegang, evenals ideeën voor veranderingen in het formaat van het kampioenschap voor de volgende seizoenen. Bekijk het:

Wat is het eerste gevoel om in CBLOL te verblijven?

Maestro: Het is een gevoel van opluchting, en ik zou ook zeggen dat de plicht ook vervuld is. Sommige mensen begrijpen dit misschien verkeerd, maar ik denk dat het de plicht is van alle teams om te proberen goed te spelen, op hun maximum, om te proberen het maximale uit de spelers te halen, en ik denk dat we onze plicht vervullen. Wat betreft het resultaat waren we lager dan we hadden verwacht en wat de supporter verwachtte. Maar het gevoel is van opluchting, rust en dat we eindelijk achterover kunnen leunen en beseffen wat er is gebeurd.

INTZ e-Sports ontmoeting vóór de geschilbeslechting van de CBLOL-toegang (Foto: Divulgação / Riot Games Brasil)

Je speelde tegen vader, en PAINTZ is het dichtst bij de klassieker die we in het Braziliaanse scenario hebben. Hoe was het om deze serie tegen hen te spelen?

Maestro: Er stond vandaag veel op het spel tegen Vader. Ik weet dat de analisten op afroep zullen zeggen dat het het oude team is. Ik weet niet wie tegen het oude team van ik weet niet wie, en ik weet dat de spelers zelf een verhaal achter hebben, dus er stond vandaag veel op het spel, was de focus. We hebben geprobeerd de druk van de spelers weg te nemen zodat ze zonder druk zouden komen te denken dat het gewoon een andere serie zou zijn, die ons motiveerde om te concurreren en goed te spelen. Ik denk dat voor het scenario blijkt dat we een wispelturigheid hebben, dat niet altijd de teams die als goed worden beschouwd een goed resultaat behalen, en het is aan de geweldige teams zelf om deze dingen te heroverwegen en de processen te zien die deze onbestendigheid veroorzaken. Dat is de grootste les die we van deze serie hebben geleerd.

Nog steeds sprekend hierover, zagen we twee reuzen van het scenario die de vacature betwistten in CBLOL, één in 7-plaats (INTZ) en de andere in 2º in Challenger (paiN). Hoe evalueer je in dit verband het idee om 10-tijden in CBLOL te hebben?

Maestro: Ik geloof dat vandaag, zoals we al in andere landen zien, de 10-tijden een zeer aanzienlijk bedrag zijn, voldoende, niet meer dan dat nodig hebben. 10 is een goed nummer, sluit goed, niet alleen voor de teams en de concurrentie, maar ook voor de investeerders. Het geeft merken de mogelijkheid om te investeren in bijvoorbeeld middelste, bovenste en onderste tafelteams. Het is hoog tijd om het aantal malen te verhogen, zet een nieuw formaat, neem een ​​gekarnd ... We hebben veel kwaliteit in CBLOL gehad, dit jaar waren er vele malen veranderende structuur: Wij, Team One, KABUM voor voorbeeld. Dus nu beginnen we eindelijk klaar te zijn om 10-tijden te hebben in Cblol.

Het schijnbare speelniveau van 1º en 2 van CBLOL in finale was heel anders dan de games dit weekend in de promotie- en toegangsserie. Hoe denk je dat een dergelijke verandering het spelniveau in het Braziliaanse scenario zou beïnvloeden?

Maestro: Ik denk dat een team met verschillende niveaus van spel van de andere niet voorkomt dat 10 teams heeft, omdat de belangrijkste van de teams de structuur en voorbereiding is. Als je bijvoorbeeld het franchisestelsel krijgt dat in de VS, Europa en China wordt geïnstalleerd, zul je zien dat er traditionele teams zijn die altijd aan de top staan, maar ook dat veel teams die nog nooit zijn begonnen daar te vechten bovenop, juist omdat iedereen meer kansen en meer investeringen heeft. Dus ik denk dat we niet alleen aan deze game-level kant kunnen denken, ik denk niet dat er zoiets in Brazilië is, want als we kleine teams hebben die winnen en grote teams vallen, heeft het niet dat grote niveauverschil voor meer dan één split. Het belangrijkste is dat de structuur als geheel groeit.

Kun je een overzicht geven van wat INTZ zou moeten verbeteren, zodat het team volgend seizoen zonder veel verstikking in CBLOL zal verblijven?

Maestro: Ik denk dat de grote veranderingen zullen komen van het leren dat we dit jaar hadden. We hebben een goede cast, ik sta erop dat we een geweldige cast hebben en dat we deze jongens beter moeten werken. Nu hebben we een goede structuur, een goede organisatie, dus de belangrijkste verandering die moet optreden, is hoe we dat leren in de praktijk brengen. Het oplossen van al die problemen die we hadden bij de splitsing, zoals het missen van iets of het niet hebben van een bepaalde speler, groepssynergie, zijn enkele punten waar we aan kunnen werken in onze groep, maar altijd rustig zitten en ruzie maken.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw feedbackgegevens worden verwerkt.