Boston Uprising kondigt huur aan van Braziliaanse om in Overwatch League op te treden

Renan "Duits"Moretto zal werken voor Boston Uprising, Het team Overwatch Competitie. De speler die speelde voor Brazil Gaming House speelt in de wereld Overwatch elite in 2019.

Ondersteuning is tweevoudig voor Contenders door BGH en heeft al gespeeld voor het Braziliaanse Overwatch-team in twee World Cups. door de Boston Uprising, Duits zal positie betwisten met andere 2-supporters.

Voor veel fans, Duits zal de "smaak" brengen van het hebben van een Braziliaan in de Overwatch League zelfs met de Braziliaanse João Pedro "Hydratatie"Goes Telles, van de Gladiators van Los Angeles, die meedoen aan de competitie. Hydratie is nooit dichtbij de Braziliaanse gemeenschap geweest en heeft sinds zijn kindertijd in de Verenigde Staten gewoond. Hij ging ook spelen voor het team van de Verenigde Staten tijdens de laatste World Cup.

Het Duitse team heeft ook nog een andere Latino in het team, de Argentijnse Nicolas "Klaus"Ferrari.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw feedbackgegevens worden verwerkt.