Na het verlaten van Vivo Keyd tekent Revolta met RED Canids

De toekomst van een van de beste jagers van Brazilië is eindelijk onthuld. Na het verlaten van de Vivo Keyd, Gabriel "opstand"Henud wordt de nieuwe jager van RODE Canids.

De speler verdedigde de krijgers sinds het einde van 2016, maar het was niet zijn eerste punt voor de club. Revolta speelde al drie keer voor Keyd. De speler had ook passages door de CNB, en door INTZ, club waar hij drie titels van CBLoL verzamelde. In de zoektocht naar de titel belandde Vivo Keyd opnieuw in de rij met de naam "Exodia". Het team voldeed niet aan de verwachtingen en moest bij 2018 genoegen nemen met de tweede plaats in de eerste splitsing en in de tweede plaats de vierde plaats.

De speler was in november beschikbaar voor biedingen op 23. Vivo Keyd speelt de SuperLiga 2018 maar de speler deed niet mee aan een wedstrijd van de competitie en werd vervangen door het toenmalige supportteam Luan "Jockster"Cardoso.

Naast RED Canids speelt Revolta het uitdagende circuit in de eerste helft van 2019, en probeert het pakket terug te laten keren naar de elite van de Braziliaanse LoL. De speler splitst de positie met Leonardo "Erasus" Zou doen

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw feedbackgegevens worden verwerkt.