Ron 'Jason' wint MMA-gevecht bij Lux Fight League 005

26 0
26 0

Na wat ogenschijnlijk persoonlijke problemen te hebben overwonnen, keerde Quixada rony 'Jason' Mariano Bezerra vrijdag (juli 19) terug naar de achthoek in Mexico City. De atleet kwam rechtstreeks uit een MMA-nederlaag naar zijn landgenoot Diego Lopes, toen hij zijn debuut maakte op Mexicaanse bodem in een Lux Fight League 004-gevecht.
Maar deze keer verliep alles zoals gepland en de Lux Fight League 005-avond was uit Brazilië, met Ron 'Jason' en Erivan Pereira die het 'hoofdevenement' en het 'co-hoofdevenement' wonnen ) respectievelijk.

De winnaar van het eerste seizoen van The Ultimate Fighter Brazil nam slechts twee minuten van de eerste ronde om de Mexicaanse Edgar Diaz te verslaan door knock-out.
Hoewel Diaz er soms in slaagde het lichaam van de Braziliaanse jager te raken, had hij problemen met Ron's 'krachtige recht', die 'hem letterlijk naar het doek bracht' - een paar keer voordat de scheidsrechter het gevecht stopte.

Dit was zijn eerste MMA-overwinning sinds 23 maart 2014 en hoewel het publiek dat de Fronton Mexico bezocht (Lux Fight League 005-fase) meer van zijn technieken en vaardigheden binnen de 'kooi' wilde zien, reed de prestatie de voormalige UFC vechter tot tranen.

- “Ik voel me heel gelukkig. Ik heb vele gecompliceerde tijden meegemaakt. En vandaag, hier in de Lux Fight League, is het een eer. Bedankt Mexico. ”- zei 'Jason' aan het einde van het gevecht, op welk moment hij de emotie niet kon bedwingen.

In het co-hoofdevenement vocht collega-Braziliaanse Erivan Pereira een zware strijd tegen de Mexicaanse Jose Ruelas - een vervanger voor Hugo Flores, die van de kaart werd verwijderd wegens medische complicaties - maar uiteindelijk won door inzending (leeuwenmoordenaar), al in de derde ronde.

Een van de gevechten die het publiek het meest op prijs stelde, was onder vrouwen, hoewel het resultaat niet het meest werd verwacht.
Monica Romero, die de grote favoriet was, verloor van Judith Bolaños door een gedeeld besluit van de juryleden. Het was een gevecht dat tot veel emoties leidde, gezien wat er in de 'kooi' werd getoond.

In een ander duel werd “Tapatio” Canek Granados alom geprezen door het publiek en zijn overwinning op Luis Solorzano in de vlieggewichtcategorie kwam (ook) door een gedeelde beslissing van de juryleden.

Lux Fight League 005-resultaten zijn onder meer:

Lux Fight League 005
19 juli 2019
Frontón Mexico
Mexico-stad, Mexico

Ron Mariano Bezerra versloeg Edgar Díaz door knock-out | punch in de eerste ronde.
Erivan Pereira versloeg José Ruelas door inzending (Lion-moordenaar) in de derde ronde.
Canek Granados versloeg Luis Solórzano met een gedeeld besluit.
Alessandro Cosata versloeg Alexis González door inzending (sleutelarm) in de eerste ronde.
Judith Bolaños versloeg Monica Romero met een gedeeld besluit.
Miguel Arizmendi versloeg Fabián Quintanar door inzending (knie) in de tweede ronde.

* Tekst van de medewerker Oriosvaldo Costa. | Geschreven in 21 / 07 / 2019

In dit artikel

Join the Conversation

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw feedbackgegevens worden verwerkt.