Muse Top Zomer 2019 datum

door: Marcia Assay - Evenementen - Fotograaf: Mario Hirano.

Vier met ons het evenement dat mooie meisjes heeft gebracht. Een ontmoeting met Musa Top Summer-deelnemers in Vitalli BBQ House Restaurant op 6 September begon 19: 00H, allen die eerdere evenementen bijwoonden, vrienden en familieleden, fotografen, de media, DJ's en artiesten, waren allemaal welkom.

“Ik wil de vreugde delen van het zien van de Smile of the Top Summer 2019 Muse die opvalt in de gemeenschap.
Dank aan Willian Vital en mijn vrienden die hun geweldige werk hebben getoond, kom ook naar jou, de Churrascaria Vitalli, die ons zoveel liefde heeft gegeven met deze fantastische dag, bij voorbaat dank voor je aanwezigheid. ”

MA-evenementen.

Galerij

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw feedbackgegevens worden verwerkt.