MEGA Expo 2019

door: Indicatie - Oriosvaldo Costa .

Bevestigde lezingen en workshops voor MEGA EXPO 2019.

14: 00
Hallo, ben je in de stemming voor een super coole workshop over copic design? Kom in het nieuws, op 28 / 09, tijdens MEGA EXPO 2019, I, Kaloy Costa, Ik zal een workshop voor je geven om te leren hoe je de beroemde markers van copic gebruikt. Ben je in de stemming om deel te nemen en nog steeds een freebie te krijgen? Meld u hier gewoon aan. Beperkte registratie!

15: 00
Hallo allemaal. Mijn naam is Imberto SousaIk ben een tatoeëerder en geschiedenisleraar afgestudeerd door FAFIDAM, ik heb een postgraduaat in Braziliaanse geschiedenis en Ceará geschiedenis, ik ben een student op tattoo sinds 2004. Ik ga je laten weten dat ik op september 2019 op MEGA EXPO 28 zal zijn om een ​​minipraatje te houden over lichaamsaanpassingen (tatoeages en piercings). Als je meer wilt weten, kom dan langs bij onze kamer.

16: 00
Mijn naam is Walter Geovani en ik werk voor de Amerikaanse stripboekenmarkt. Ik zal op september 2019 op MEGA EXPO 28 zijn en een workshop geven over visuele verhalen. De workshop is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het vertellen / maken van stripboeken (of het nu manga, superheldstrips, humor, etc.) is, professioneel of zelfs als hobby.

Je hoeft geen goed ontwerpniveau te hebben, iedereen kan meedoen. Het is gratis en om je aan te melden, neem je gewoon contact op met het personeel van het evenement.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw feedbackgegevens worden verwerkt.