O Top Musa Summer, is gemaakt in het jaar - 2016, door promotor Marcia Assay.

Alle informatie die kan worden verzameld, wordt gebruikt om uw bezoek productief en plezierig te maken. Er wordt echter geen persoonlijke gegevens opgevraagd of opgeslagen op onze servers. Wanneer u een contact- of commentaarformulier op onze website invult, worden deze gegevens verzonden met uw impliciete toestemming en worden alleen de gegevens uit uw formulier of opmerking en niets anders opgeslagen.

Het waarborgen van de vertrouwelijkheid van persoonlijke gegevens van gebruikers van onze website is van het grootste belang.

Alle persoonlijke informatie met betrekking tot leden, abonnees, klanten of bezoekers die onze website gebruiken, wordt behandeld in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens van 26 oktober 1998 (Wet nr. 67 / 98).

Let op: het gebruik van onze website veronderstelt de acceptatie hiervan Acordo privacy. Het team behoudt zich het recht voor om deze overeenkomst zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Daarom raden we u aan ons privacybeleid regelmatig te controleren, zodat u altijd op de hoogte bent.

In overeenstemming met AVG .

“GDPR heeft als doel het definiëren en controleren van, de verwerking van persoonlijke gegevens van iedereen die zich op Europees grondgebied bevindt.

Hieronder staan ​​de definities van wat persoonlijke gegevens zijn volgens GDPR:

(i) Persoonsgegevens: betekent alle informatie met betrekking tot een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon. Een identificeerbare natuurlijke persoon is iemand die direct of indirect kan worden geïdentificeerd, met name door verwijzingen naar een identificatie zoals naam, een identiteitsnummer, locatiegegevens, een online identificatie, of door een of meer kenmerken die verband houden met fysieke, fysiologische, genetische, mentale, economische, culturele of sociale identiteit van die natuurlijke persoon;

(ii) Verwerking: betekent elke bewerking of reeks bewerkingen die worden uitgevoerd op persoonlijke gegevens of op sets van persoonlijke gegevens, al dan niet geautomatiseerd, zoals: verzameling, opname, organisatie, structurering, opslag, aanpassing, wijziging, herstel, raadpleging, gebruik, openbaarmaking door verzending, verspreiding, op welke manier dan ook toegankelijk maken, combinatie, beperking en vernietiging;

(iii) Controller (Controller): betekent de natuurlijke of rechtspersoon, overheidsinstantie, dienst of andere entiteit die, alleen of samen met anderen, de redenen en vormen voor de verwerking van persoonsgegevens vaststelt;

Wat betreft de analyse van enkele van de vastgestelde verplichtingen, de eerste die wordt benadrukt, betreft de toestemming van de proefpersoon die de verwerkte persoonsgegevens bezit. De entiteiten / bedrijven die betrokken zijn bij verwerkingsactiviteiten moeten duidelijk de redenen aangeven voor het gebruik van de vastgelegde persoonsgegevens, en de uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar van die gegevens verkrijgen. In dit geval is het niet nodig om te spreken in termen van uitgebreid gebruik en vol met andere bepalingen - het is een objectieve, duidelijke en expliciete verklaring, waardoor de gebruiker onmiskenbaar op de hoogte wordt van wat er met zijn gegevens zal gebeuren (en dat is toekomstbestendig).

Aan de subjecteigenaar van de gegevens heeft de AVG het recht verleend om van de entiteiten / bedrijven alle informatie met betrekking tot hun gegevens en hoe deze werd en wordt gebruikt te verkrijgen.

GDPR heeft als een van de belangrijkste nieuwigheden het recht van de gebruiker om te worden vergeten, dat wil zeggen dat als de gebruiker vraagt ​​dat zijn persoonlijke gegevens worden gewist, de verantwoordelijke persoon onverwijld aan het verzoek moet voldoen.

Onder de belangrijkste definities en vereisten van GDPR kunnen we noemen:

1 · Definitie en uitbreiding van het concept Persoonsgegevens, inclusief genetische en biometrische gegevens. Met het oog op begrip heeft de AVG als persoonsgegevens alle gegevens vastgesteld die, geïsoleerd of geassocieerd met andere gegevens, een persoon kunnen identificeren;

2 · Oprichting van lokale controlerende instanties voor elk lid van de Europese gemeenschap. Deze instanties zijn verantwoordelijk voor het ontvangen en onderzoeken van klachten, klachten over de goedkeuring van de AVG;

3 · Benoeming van een vertegenwoordiger van de organisatie die verantwoordelijk is voor het beheer van persoonsgegevens. Deze vertegenwoordiger kan een persoon, een afdeling of zelfs externe bedrijven zijn. U bent verantwoordelijk voor het implementeren van passende technische en organisatorische maatregelen om ervoor te zorgen en aan te tonen dat persoonlijke gegevens, die door het bedrijf worden onderhouden, voldoen aan de vereisten van de AVG;

4 · Communicatie met de lokale controlerende instanties over elke inbreuk op persoonsgegevens, binnen een maximumperiode van 72 uur. Als de schending risico's voor de houder inhoudt, moet hij ook worden ingelicht;

5 · Bepaling van verschillende rechten voor burgers, zoals:

- Recht op uitsluiting - Indien geactiveerd, moeten organisaties alle persoonlijke gegevens van de aanvrager verwijderen;

- Rechtstreeks verzetten - Het individu kan het gebruik van zijn persoonsgegevens voor bepaalde situaties, zoals bijvoorbeeld marketingcampagnes, weigeren;

- Recht op rectificatie van gegevens - De persoon kan de correctie en invulling van onvolledige persoonlijke gegevens vragen en aangeven;

- Recht op overdraagbaarheid - Burgers kunnen verzoeken om de overdracht van hun gegevens van de ene organisatie naar de andere, zonder belemmeringen of bureaucratie;

- Recht op transparantie - Burgers kunnen informatie opvragen over de verwerking en opslag van hun gegevens, waaronder: bewaartijd, contactgegevens van de persoon die verantwoordelijk is voor persoonsgegevens in de organisatie, motivering voor het bewaren van persoonsgegevens;

- Privacy van gegevens van kinderen - Alle opslag van persoonlijke gegevens van kinderen onder de 13 jaar moet de toestemming hebben van de verantwoordelijken.

De AVG is vollediger en eist dat het wetsvoorstel 5276/16 nog niet is goedgekeurd, en dus in overeenstemming met de Europese wetgeving, zou de Braziliaanse wetgeving dus worden nageleefd. ”

De advertenties.

Net als andere websites verzamelen en gebruiken we informatie in de advertenties. De informatie in de advertenties omvat uw IP-adres (Internet Protocol), uw ISP (Internet Service Provider, zoals Sapo, Clix of andere), de browser die u gebruikte bij het bezoeken van onze website (zoals Internet Explorer of Firefox), het tijdstip van uw bezoek en welke pagina's u op onze website heeft bezocht.

Wat zijn cookies?

“Een cookie is een klein tekstbestand dat informatie over de ervaring van de gebruiker opslaat op een eigen terminal (pc, tablet, smartphone, enz.). Elke keer dat u een website bezoekt, herkent de server de cookie en gebruikt deze om uw browse-ervaring te verbeteren, zodat u de maximale prestaties en kwaliteit van de website kunt halen. "

Wij gebruiken cookies om informatie op te slaan 'Niet persoonlijk', zoals uw voorkeuren wanneer u onze website bezoekt. Dit kan een eenvoudige pop-up zijn of een link naar andere pagina's en artikelen op onze website.

Daarnaast gebruiken we ook advertenties van derden op onze website om de kosten van onderhoud. Sommige hiervan reclame, kan technologieën gebruiken zoals cookies e / ou webbakens wanneer ze creëren Gesponsorde advertenties op onze website, waardoor deze adverteerders (zoals Google via Google AdSense, Google Analytics) ook uw informatie ontvangen, zoals het IP-adres, uw ISP, uw browser, enz. Deze functie wordt over het algemeen gebruikt voor geotargeting (bijvoorbeeld het tonen van Lissabon-advertenties alleen aan lezers die uit Lissabon komen) of het weergeven van gerichte advertenties aan een type gebruiker (zoals het tonen van restaurantreclame aan een gebruiker die regelmatig kooksites bezoekt, b.v. ).

Hoe gebruiken we cookies?

Zoals de meeste online services gebruikt onze website cookies van eerste en derde partij voor verschillende doeleinden. First-party cookies zijn nodig om de website goed te laten functioneren en verzamelen geen persoonlijk identificeerbare gegevens.

De cookies van derden die op onze sites worden gebruikt, worden voornamelijk gebruikt om te begrijpen hoe de site werkt, hoe u met onze site omgaat, onze services veilig te houden, advertenties te leveren die relevant zijn voor u en die u allemaal een betere en verbeterde ervaring bieden. en help uw toekomstige interacties met onze site te versnellen.

Welke soorten cookies gebruiken we?

van essentieel belang: sommige cookies zijn essentieel om alle functionaliteit van onze website te ervaren. Ze stellen ons in staat gebruikerssessies te onderhouden en eventuele veiligheidsdreigingen te vermijden. Ze verzamelen of bewaren geen persoonlijke informatie. Met deze cookies kunt u bijvoorbeeld inloggen op uw account en veilig afrekenen.

statistieken: Deze cookies slaan informatie op zoals het aantal bezoekers van de website, het aantal unieke bezoekers, welke pagina's van de website bezocht zijn, de herkomst van het bezoek, etc. Deze gegevens helpen ons om de prestaties van de site te begrijpen en te analyseren en waar deze moet worden verbeterd.

marketing: Onze website vertoont advertenties. Deze cookies worden gebruikt om de advertenties die we u laten zien te personaliseren, zodat ze voor u zinvol zijn. Deze cookies helpen ons ook om de effectiviteit van deze advertentiecampagnes te volgen.

"De informatie die in deze cookies is opgeslagen, kan ook worden gebruikt door externe advertentieproviders om advertenties op andere sites in de browser weer te geven."

functioneel: Dit zijn cookies die bepaalde niet-essentiële functies op onze website helpen. Deze functies omvatten het insluiten van inhoud zoals video's of het delen van inhoud op de website op sociale mediaplatforms.

voorkeuren: Deze cookies helpen ons om uw instellingen en browservoorkeuren, zoals taalvoorkeuren, op te slaan, zodat u een betere en efficiëntere ervaring krijgt bij toekomstige bezoeken aan de site.

Hoe kunt u cookievoorkeuren beheren?

Als u besluit uw voorkeuren later tijdens uw browsersessie te wijzigen, klikt u op het tabblad "Cookie-instellingen" op het scherm. Hierdoor wordt het toestemmingsbericht opnieuw weergegeven, zodat u uw voorkeuren kunt wijzigen of uw toestemming helemaal kunt intrekken.

Bovendien bieden verschillende browsers verschillende methoden voor het blokkeren en verwijderen van cookies die door websites worden gebruikt. U kunt uw browserinstellingen wijzigen om cookies te blokkeren / verwijderen. Ga naar voor meer informatie over het beheren en verwijderen van cookies Wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

Waarom Google Analytics gebruiken?

Google Analytics is een gratis webanalysetool van Google die website-eigenaren helpt om met geaggregeerde gegevens te begrijpen zonder dat de bezoeker zijn interactie op de site hoeft te melden, om trends en manieren van gebruik van de pagina te begrijpen en rapporten te ontvangen die hulp om pagina's continu te verbeteren.

Via Google Analytics ontvangt onze website geen informatie over gebruikersnavigatie buiten wat er op onze website wordt gedaan.

Google, Inc. is een Delaware-bedrijf met hoofdkantoor in 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (California), CA 94043, VS ('Google'). De door de cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (inclusief uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie namens ons om uw gebruik van de website bij te houden, rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google kan deze informatie ook aan derden overdragen als de wet dit vereist of als dergelijke derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet koppelen aan andere gegevens die door Google worden onderhouden.

Deze kennisgeving is bedoeld om te voldoen aan de privacybeleidseis van Google Analytics, die vereist dat alle website-eigenaren hun privacybeleid bijwerken en gebruikers informeren op basis van de kwaliteitseisen van Google Analytics. Bezoek het volgende adres voor meer informatie over het privacybeleid van Google: google.com/privacy_ads.html#toc-faq.

Gezien het bovenstaande informeert connectionjapan.com zijn gebruikers dat (i) het Google is via zijn Google Analytics-tool, die namens zichzelf (in ieder geval namens connectionjapan.com) verkeersinformatie op dit web verzamelt, alleen toegang hebben tot connectionjapan.com verzamelt dat verkeer dat geen verband houdt met persoonlijk identificeerbare statistische gegevens; (Ii) Google (niet connectionjapan.com) beslist over het doel van het verwerken en gebruiken van gegevens verkregen via Google Analytics.

U hebt de bevoegdheid om uw cookies uit te schakelen, in de opties van jouw browserof door wijzigingen aan te brengen in programmeertools Antivirus, bijvoorbeeld de Norton Internet Security. Dit kan echter de manier waarop u met onze website communiceert veranderen, of andere websites. Dit kan wel of niet logins in programma's, locaties of andere netwerken.

Links naar websites van derden

Inpluggen:

Akismet

We verzamelen informatie over bezoekers die reageren op sites die onze Akismet-antispamservice gebruiken. De informatie die we verzamelen hangt af van hoe de gebruiker Akismet voor de site instelt, maar omvat doorgaans het IP-adres van de commentator, de user-agent, de verwijzer en de site-URL (samen met andere informatie die rechtstreeks door de commentator wordt verstrekt, zoals hun naam, gebruikersnaam, e-mailadres) adres en de opmerking zelf).

“Coletamos informações sobre visitantes que comentam em sites que usam nosso serviço anti-spam Akismet. As informações que coletamos dependem de como o usuário configura o Akismet para o site, mas normalmente inclui o endereço IP, o agente do usuário, o referenciado e o URL do site do comentador (juntamente com outras informações fornecidas diretamente pelo comentador, como nome, nome de usuário, email endereço e o próprio comentário).”

De website heeft links naar andere sites, wat naar onze mening nuttige informatie / hulpmiddelen kan bevatten voor onze visitantes. onze privacybeleid wordt niet toegepast op sites van derden, dus als u een andere site van ons bezoekt, moet u het privacybeleid hiervan lezen, inclusief YouTube-links en andere videostreamingservices .

Let op: wij zijn niet verantwoordelijk voor het privacybeleid of de inhoud op websites van derden of partners.

Brazilië: Juridisch - Advocaat: Raphael Guilherme da Silva - OAB / SP Onder nr. 316.914.